The Knife har en workshop på Popkollo Elektro i juni

Popkollo

I juni kommer The Knifes Karin Dreijer Andersson och Olof Dreijer att hålla i en workshop i två dagar på Popkollos läger i Hultsfred. Lägret heter Popkollo Elektro och är för tjejer mellan 12 till 18 år. Popkollo startades 2003 och är idag en förening med 1600 medlemmar. 2010 arrangerades Popkollo på sex orter runtom i landet och hade 260 deltagare.

Karin och Olof är jätteglada över att få vara med: Vi tycker det är roligt att få vara med på Popkollo och dela med oss av våra kunskaper och hoppas på fler tjejer bakom mixerborden, i dj-båsen, vid synthrattarna och framför datorn komponerandes!.

Anmälan görs på www.popkollo.se

The Knife is having a two days workshop at Swedish Popkollo in June, a music camp for girls only, from 12 to 18 years old. Popkollo is a organization with 1600 members. Last year there were Popkollos at six cities in Sweden with 260 participants.

Karin and Olof says: We think it’s great to be part of Popkollo and to share our skills and we hope there will be more girls behind the mixing desks, in the dj booths, by the synth controllers and by the computer composing!.